Vores opstart

Okay. Hvad er ShaveClub? Svært spørgsmål, ikke også? Fordi hvem er du egenlig? Det spørger man ikke så tit sig selv om. Nåå ja - Vi prøver :-)

I stedet for at lave den klassike "Det hele startede i en cykelkælder" -historie, som med alt respekt er ret sejt, så starter vi et andet sted. Faktisk et helt andet sted. Nemlig i Tyskland. Hvorfor? Jo, ser du. ShaveClub blev startet i Tyskland, som en tysk virksomhed (som det stadig er), af to aalborgensere, som mødte hinanden i München. Da begge af medstifterne er bosat her, valgte vi, at placere virksomheden her. 

I Danmark var der et større og større fokus på at det skulle være billigere og nemmere for mænd, at barbere sig og ikke mindst, at anskaffe sig barbergrejet. Så stort et fokus, at de herlige kvinder næsten blev glemt, men det sætter ShaveClub en stopper for! Vi har et mål om at gøre det nemmere og billigere for de danske kvinder!

Ser du, ShaveClub er en super fin abonnementsløsning til kvinder ...og mænd? Nej - Kun kvinder. Vi har jer i fokus, sådan at vi kan gøre det bedste for jer. Det gør vi med vores flotte ladyshaver, som er det første du modtager, som ShaveClub medlem.

Efter du har modtaget vores skraber bestemmer du selv hvorvidt, at du lige vil vente lidt med at modtage dine opfølgende barberblade eller få dem efter prøveperioden. Barberbladene bliver sendt med det tyske postbud, der stortset har den samme leveringstid til Danmark, som det danske postbud. Så du kan nok regne ud, at de er hurtige. Derudover så sørger det tyske postvæsen for, at kvaliteten er i top. Det betyder færre forsvundne pakker. 

Når du modtager vores pakker ser du også at alt ikke altid sidder på den samme måde. (klistermærker, poser osv.) Det er der en meget simpel grund til og det er at vi pakker det hele selv. I skrivende stund er vi netop blevet færdige med at pakke vores anden ordre af startpakker. Hvilket også er grunden til, at vi har revet tastaturet til os. Sådan at der kan komme liv i de stakkels fingre igen. 

Så tænker du måske - Jamen er barbladene og skraberen så ren? Og ja - Det kan du lige bande på at den er. Der bruges handsker, sprit før pakning og jeg skal komme efter dig, netop for at sikre, at alt er som det skal være.

Har du lyst til en sludder, høre mere om vores historie eller måske har du bare brug for hjælp, så skal du være mere end velkommen til at skrive os en besked eller ringe. Find vores kontakt information her.

Vi håber, at se dig i klubben!

Med Venlig hilsen,

Holdet bag ShaveClub
 

Mere om os

ShaveClub er en virksomhed startet af to Aalborgensiske iværksættere. Virksomheden begyndte at slå sine rødder, med visionen om at skabe en bedre løsning på det danske skraber marked. Skrabere har hidtil været en dyr løsning til hårfjerning, som kun de få var glade og tilfredse for at betale.

Det er netop denne problematik, som var med til at tage virksomhedens første skridt. ShaveClub sælger i opstarten skrabere på abonnement til kvinder. 

Disse kvalitetsskrabere fra ShaveClub kom ud til de første danske kvinder i september 2017. Vores nye skrabere skal løse problematikken med dyre barberblade til kvinder, som man endda selv skulle hente nede i butikken. Med en nemmere, bedre og billigere løsning end de danske kvinder har været vant til, håber vi på at kunne levere en god service.
 

Vores transformation

Faktisk, er ShaveClub ikke dugfrisk. Virksomheden gik før under navnet Glatteben.dk. Da Glatteben blev til ShaveClub gik vi i gang med en komplet relancering af virksomheden.

Det var vigtigt at holde fast i Glattebens kundekreds, men samtidigt at kunne favne så mange nye. Vi håber at byde en masse nye glade kunder velkommen, og vil lægge meget vægt på at skabe en god kontakt med dem alle. Dette igennem både vores hjemmeside, vores sociale medier og vores forsendelser hjem til dig.

På baggrund af dette står vi nu tilbage med vores færdige produkt, samt hjemmeside. Vi håber nu på en god dialog med vores kunder, som gerne skulle kunne hjælpe til en bedre barbering fremadrettet.

Tak til alle ShaveClub medlemmer for jeres støtte og opbakning i vores opstart.