Betingelser for brug

Handelsbetingelser for webshoppen (ShaveClub.dk).

Priser
Alle priser angivet på ShaveClub.dk er inklusiv 25% dansk moms.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o.lign.
Dette omhandler de vilkår der følger på ShaveClub.dk. Vi gør opmærksom på, at handelsvilkår på shaveclub.dk, garantier og praksis er i overensstemmelse med købeloven.


Afgivelse af ordre
Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.
Du skal være opmærksom på, at denne e-mail IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes:
Trykfejl, tastfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.


Kontrakt/faktura
Når man som kunde handler på webshoppen på ShaveClub.dk modtager man et autosvar, hvoraf det fremgår hvad der er bestilt, leveringsadresse og alle personoplysninger. Herefter behandler ShaveClub personligt ordren. Når ordren bliver sendt vil en original kvittering blive tilsendt sammen med produktet. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.


Betaling
ShaveClub modtager betaling med Dankort/VISA, Dankort, Mastercard, Visa Electron m.fl.
ShaveClub krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


Levering
Vi leverer typisk indenfor 3-7 hverdage. Op til en weekend eller helligdag kan leveringstiden blive længere.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til ShaveClub.dk.
Bemærk, at det ikke er muligt at afhente din ordre, og at der ingen ekspedition er hos ShaveClub' administration på online factory GmbH c/o ShaveClub, 80335 München, Germany.Kvalitetsgaranti
Hvis et af vores produkter mod forventning ikke skulle leve op til dine forventninger, beder vi dig sende varen retur til os. Produktet vil derefter blive brugt til kvalitetskontrol og fremtidige produktforbedringer. Vi vil selvfølgeligt udøve kompensation for det defekte produkt i form af erstatningsprodukter*. Tilbageforsendelse sker på købers regning. 


Reklamationsret
Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt.
Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.


Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret på varer købt på vores webshop.
Bemærk, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb.
Alle returneringer skal behandles af ShaveClub INDEN varerne sendes retur.
Du bedes derfor kontakte kundeservice, inden du returnerer varerne. Der skal vedlægges kopi af faktura / ordrebekræftelse, samt registrerings- og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal overføre pengene. Varen skal afsendes til ShaveClub senest 14 dage efter du har modtaget den.
Du vil modtage pengene senest 60 dage efter returnering af varen, såfremt varen fremstår i oprindelig stand.


*Hvis produktet viser sig ikke at være defekt, men derimod blot brugt op, vil der ikke gives kompensation. Produktet vil, hvis ønsket, blive sendt retur til kunden.

Abonnementsbetingelser for ShaveClub.
Velkomsttilbuddet
Velkomsttilbuddet gælder for alle nye, som ikke tidligere har abonneret på ShaveClub. Som ny kunde får du startpakken med ShaveClub skraberen og 2 barberblade. Du får startpakken uden beregning og betaler kun kr. 49,- til dækning af porto og ekspeditionsomkostninger.

Abonnement og opsigelse
Ved bestilling af en startpakke, er du ikke forpligtet til yderligere køb, dog accepterer du at få tilsendt ShaveClub barberblade i et løbende abonnement, indtil dette opsiges. Du har selv fuld kontrol over dit ShaveClub abonnement og kan sætte dette i bero med det samme. Det betyder at du har kontrollen over dit abonnement og kan stoppe når du har lyst. Du kan indstille dit abonnement ved at logge ind på ShaveClub eller via mail på support@shaveclub.dk. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet, er du forpligtet til at opsige dette senest 14 dage efter modtagelse af startpakken. Ca. 15 dage efter modtagelse af startpakken leveres din første abonnementspakke, som indeholder 4 stk. ShaveClub barberblade. Herefter fortsætter abonnementet med leveringer i det valgte interval, indtil det opsiges. 
Har du nok barberblade skal du huske, at sætte dit abonnement i bero inden næste levering, sådan at du ikke modtager flere produkter fra ShaveClub indtil at dette igen ønskes. Som abonnementskunde bliver du automatisk VIP-kunde. Som VIP-kunde koster ShaveClub kun 99,- pr. Levering, som bestemmes inden for det valgte interval. Et barberblad anbefales til cirka 4-5 ganges barbering, herefter anbefales det at du udskifter barberbladet for at sikre en god barbering, hver gang. Du sparer 37% i forhold til vejledende udsalgspris på 129,- samt fragt på 29 kr.

Adresseændring m.v.
Såfremt du flytter til ny adresse eller skifter email adresse/telefonnummer, er du forpligtet til at meddele dette til kundeservice ved at sende en mail til support@shaveclub.dk.
 
Ændring af abonnementsvilkår
online factory GmbH forbeholder sig retten til at ændre abonnementsvilkårene, herunder priser, leveringsbetingelser m.v. Alle ændringer skal varsles via email til kunderne senest 30 dage før, ændringerne træder i kraft. Dermed har du altid mulighed for at opsige abonnementet, såfremt du ikke kan acceptere de ændrede vilkår.

Markedsføring
Ved bestilling af startpakken, accepterer du at online factory GmbH må kontakte dig via mail, SMS og telefon med nyheder og tilbud. Denne service kan når som helst frameldes ved at sende en mail til support@shaveclub.dk.

Kundeservice
Vi bestræber os på altid at yde den bedst mulige kundeservice. Du kan kontakte os døgnet rundt ved at sende en mail til support@shaveclub.dk, hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vore produkter eller dit abonnement. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, normalt indenfor 24 timer