Genbrugsbrevet

Genbrugsbrevet er en af vores yndlings tiltag.
Hvorfor? Jo, det er faktisk meget simpelt. Dette brev er vores svar på at gøre verden til et lidt bedre sted. Det er ikke det største skridt, men det er et skridt. Et skridt, som vi håber at kunne tage flere af i fremtiden.
Det eneste du skal gøre med dette brev er, at smide det i postkassen. Prisen for brevet betaler porten hos PostNord.

Pakken indeholder:

  • Ét genbrugsbrev med plads til 12 brugte blade

  • Men som du nok ved, så kan de første skridt være svære at tage. Derfor har vi brug for din hjælp. Ved at bestille Genbrugsbrevet med i din næste ordre, kan du sende helt op til 12 brugte blade retur til os.
    Når de brugte blade rammer vores adresse behandler vi dem samlet og sender disse til en forsvarlig genanvendelse.

    Hvorfor ikke bare smide bladene ud i skraldespanden?

    Du tænker nok ”Det kan da ikke skade, at smide et enkelt blad ud i skraldespanden”, men jo. Det kan det faktisk. Dette ene blad havner sammen med vatrondeller, brugt papir, plaster og mange andre ting i en almindelig skraldespand. Alle sammen ting, som ikke har noget med plastik eller stål at gøre. Dette brandbare materiale kan genanvendes samlet - ligesom vores barberblade.
     
    Når vores skraber blade bliver sendt til genanvendelse samlet, så betyder det at barberklingen og plastikken nemmere kan sorteres og herefter genanvendes forsvarligt.

    Hvorfor er brevet ikke gratis?

    Vi ville ønske, at vi kunne klare det hele selv. Det kan vi desværre bare ikke. Derfor håber vi, at I vil hjælpe os til at gøre verden til et bedre sted. Det kan i gøre ved at betale et lille beløb af fragten. Så lover vi, at tage os af resten.
      
    Hjælp os med genbrugsbrevet, hjælp kloden med bedre genanvendelse.
     
    Tak for din hjælp!

    Vis flere

    Kunder som har købt denne vare købte også