Vi ved det godt.. Det er rimeligt skørt, men ikke desto mindre, så har NASA fundet frem til et nyt stjernetegn. Det vil altså sige at vi på nuværende tidspunkt faktisk har 13 stjernetegn. Underligt ikke også? Læs herunder hvordan det står til! Men pas på! Det kan være at dit billede af stjernetegn ændre sig efter du har læst dette indlæg!

Hvis du bladrer bagerst i blade, eller besøger nettet, for dit ugentligt horoskop fix – må du nu genoverveje hvilket stjernetegn du skal læse ved..

Synes du ikke altid at dit horoskops forudsigelser er korrekte? Venter du stadig på den lovede forelskelse, eller nye karriere mulighed?
Så er det måske fordi at du har læst det forkerte horoskop. Vores 12 kendte stjernetegn har nemlig fået en efternøler – kaldet Slangeholderen. Og ikke blot er personer født imellem 30. November og 17.  December ikke længere Skytte, men nu Slangeholderen – det nye stjernetegns ankomst har rykket på næsten samtlige, af de 12 velkendte stjernetegns datoer.

Rent faktuelt er der sket det, at jordens placering har ændret sig i forhold til solen, således at der nu er et 13. Stjernebillede i solens bane. Dog forlyder det også, at der altid har været kendskab til dette 13. Stjernetegn, men at det på grund af årets 12 perioder allerede dengang blev valgt ignoreret. Hvordan og hvorledes det foregik, vides ikke præcist – men til de astrologi interesserede, er der altså nu (u)officielt et 13. Stjernetegn.

Slangeholderen skulle af person være impulsiv, poetisk, opfindsom og til tider jaloux.

Under ses den opdaterede liste over stjernetegnene, efter det 13. medlem af familien:

·       Stenbukken – 21. januar til 16. februar

·       Vandmanden 17. februar til 11. marts

·       Fiskene 12. marts til 18. april

·       Vædderen 19. april til 13. maj

·       Tyren 14. maj til 21. juni

·       Tvillingerne 22. juni til 20. juli

·       Krebsen 13. juli til 10. august

·       Løven 11. august til 16. september

·       Jomfruen 17. september til 30. oktober

·       Vægten 31. oktober til 23. november

·       Skorpionen 24. november til 29. november

·       Slangeholderen 30. november til 17. december

·       Skytten 18. december til 20. januar