Er du en af dem, som heller ikke er kommet i julestemning endnu? Så er du slet ikke alene. Vi synes selv at det er en af de sværeste ting i den travle juletid. Jovist, så er der gaveræset, julemaden og så meget andet. Julen har jo, så mange facetter og her i dette lille indlæg vil vi prøve at dække et eneste punkt, som er “Hvordan kan du komme i julestemning?“.

Det er ikke den nemmeste ting i hele verden, men der er et par ting, som du kan gøre for at komme i den berygtede julestemning.

Julekalender, pakkekalender og julesteminng

Første tip: Skru op for juletonerne

Dette tip er nok det nemmeste tip at opfylde og det bedste ved det hele er, at du kan sætte det hyggelige julemusik på hvor end du er. Om det er arbejde, hjemme eller i bussen på vej hjem, så har du sikkert alligevel et sæt høretelefoner med dig på farten. På ShaveClub kontoret brager vi altid der ud af med en liste, som blander de gode gamle klassiske julesange med de nye julesange. Du kan finde et link til den juleliste, som vi høre oftest her på Spotify eller se den herunder:

Andet tip: Pynt op til jul hjemme i din bolig

Der er ikke ret meget, som er hyggeligere end at komme hjem til et hjem, som er pyntet op. Det sparker rigtig gang i julestemningen i din bolig. Det behøver ikke, at være totalt fanatisk. Det kan nemlig snildt være en nisse her og der kombineret med nogle stjerner og så videre. Butikkerne er faktisk blevet meget gode til at lave noget pænt julepynt.

Andre læste også:  Bruger du også tørshampoo forkert?

Tredje tip: Se dine yndlings julefilm med veninderne

Hvornår var det enlig sidste gang at du samlede veninderne uden i behøvede at lave noget specielt? For mange endte det sikkert med en tur i byen eller lignende. Den her gang har du en anden grund til at samle dem. Nemlig for at se jeres yndling julefilm. Det behøver ikke at være særlig kompliceret. Køb eller lav nogle lækre jule-snacks, giv dem en liste af film, som de kan vælge imellem (Selvfølgelig en liste med dine yndlingsfilm) og find en dato. Nemmere bliver det ikke.

Fjerde tip: Skab duften af jul

Du kender den sikkert. Det den duft, som en appelsin med nelliker skaber sammen og så bliver det jo ikke hyggeligere end hvis du sætter et rødt bånd på og hænger dem op.

Ved du ikke hvordan du skal lave en appelsin med nelliker? Ingen undskyldning! Du kan jo bare bruge to minutter på at se videoen herunder!

Femte tip: Se en julekalender

At skulle følge med i en julekalender hver eneste dag i december er SÅ hyggeligt. Siger årets julekalender, som kører på tv, dig ikke så meget? Så frygt ej! Der er nemlig rigeligt med muligheder for at kunne se en julekalender, som siger dig noget. På DR tv kan du af og til være heldig med at finde en god julekalender, men andre gange kan du blive nødt til at købe eller leje dem. De koster heldigvis ikke helt vildt meget. Måske en idé til sjette tip?

Andre læste også:  Guide til at undgå indgroede hår

Sjette tip: Lav en pakkekalender til dig selv

Det er hyggeligere end det lyder. Det der med at skulle åbne en pakke hver eneste dag i december eller bare til advent. Har du ikke lyst til at åbne dine egne pakker? Så byt med en veninde og aftal hvilken type gaver, som der skal købes ind. Det behøver ikke at være noget større end fx en ladyshaver, måske en plade chokolade – Altså bare små hyggelige gaver. Er du bange for, at din veninde måske køber for mange “drillenisse”-gaver? 😉 Så kan man faktisk købe forskellige pakkekalendre på internettet og i butikkerne.