4 nye barberblade

4 nye barberblade, med 5 skarpe klinger + 1 bikini klinge. Hvert blad med en plejende aloe-vera strip, med e-vitamin. Du betaler kun for kvalitets bladene, fragt er gratis!

Et opfyldningssæt indeholder:

 • 4 friske barberblade med 5 klinger + 1 bikini klinge (barberblad i toppen til sarte steder)
 • En lille treat til den søde tand

 • Er 129kr. for meget for dig? Så tilmeld dig et ShaveClub medlemskab til 49kr og få de efterfølgende barberblade til 99kr - Klik her  
  Få 4 nye barberblade for kun 99 kr pr. levering med et ShaveClub medlemskab. Klik her og prøv for 49 kr nu

  Ét normalt og godt barberblad anbefales at bruges til 4-5 ganges barbering, derefter anbefales det at skifte blad - for en glat og tæt barbering, hver gang! (1 barbering indebærer både ben, bikinilinje og armhuler.)

  Du har også mulighed for at få sendt 4 nye skarpe blade, hver:

  • 4. uge
  • 8. uge
  • 12. uge

  Hvorfor vælge at få tilsendt nye barberblade på abonnement? Jo, det kan du gøre for at undgå at mangle. Med et abonnement på barberbladene kan du ganske simpelt få tilsendt nye barberblade, når du mangler. Det betyder, at du aldrig kommer til at mangle barberblade igen. 

  1 barberblad anbefales at bruges til 3-4 ganges barbering, derefter anbefales det at skifte blad - for en glat og tæt barbering, hver gang! (1 barbering indebærer både ben, bikinilinje og armhuler.)

  Forvent luksus med dine nye barberblade fra ShaveClub

  Oplev luksussen i at modtage dine friske barberblade lige til døren - du sparer penge, og undgår at stå og mangle blade lige når du skal bruge dem mest. Vores barberblade er skarpe, har mellemrum imellem sig, og så er der hele 5 klinger plus barberklingen på toppen af vores kvindeskraber. Vi stræber efter at gøre lige netop din hverdag nemmere, og med vores smarte bikiniklinge vil du opleve hvordan barbering af bikinilinje, ankler og knæ pludseligt er en leg. Vores plejende lubrastrip der sidder på hvert blad, øger følelsen af en nem barbering og giver silkebløde ben som resultat.
  Dette giver dig den tætteste og bedste barbering - hver gang.

  Det er vigtigt at skifte dit barberblad ofte. Et sløvt barberblad skader huden, og kan skabe irritation. En sådan irritation af huden kan lede til røde knopper, betændte hårsække og indgroede hår.

  Besøg vores blog her på siden for at læse tips og tricks til den bedste barbering.

  Det er altså disse gode barberblade, som du skal vælge hvis du vil spare penge på barberingen. De billige barberblade kan gøres endnu billigere ved, at vælge vores ladyshaver på abonnement. Se det her!

  Vis flere

  Kunder som har købt denne vare købte også